Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten Nederland

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 6,75 Incl. Btw voor bestellingen onder de € 75,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Verzendkosten België

  • 9,50 incl. BTW

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Volg uw pakketje

Benieuwd waar uw pakketje is? We versturen bij elke bestellen automatisch een track en tracé e-mail en ook in uw account op onze website kunt u de track en tracé link vinden. Let op omdat het geautomatiseerde e-mails zijn komt het heel vaak voor dat deze in uw spambox terecht komen hou deze daarom ook in de gaten.